NIEUWS

Hou deze rubriek goed in de gaten. Wanneer we weer op pad zijn geweest en we hebben een leuke nieuwe aanwinst zullen we deze hier presenteren.  

 

7 januari 2019

Kop en schotels van Ceramique Norwich

NIEUW in de collectie. Negen kop en schotels van Ceramique Norwich uit de periode 1917-1937. De kop en schotel zijn speciaal vervaardigd voor scheepvaartlijn Hoek van Holland - Norwich.

16 november 2018

Restyling van de retrohoek

Simone: "Eer we hebben eigenlijk best veel retro staan in the house. Ik ga het eens allemaal gezellig bij elkaar zetten".  En dit is het resultaat. Echt de moeite waard om een kijkje te gaan nemen!

 

25 oktober 2018

Een nieuwe look

Nog niet zo lang geleden hebben Erica en Simone de workshop meubels bewerken met krijtverf gedaan. En dit is één van de resultaten. Ga snel bij ze langs om te kijken wat ze nog meer hebben staan!

 

5 oktober 2018

Something old & something new

Dit is echt een geweldig tafeltje, dat de meiden hebben gevonden. Het onderstel van een oude trapnaaimachine voorzien van een prachtig nieuw houten blad. 

 

29 september 2018

WAUS in the house nog beter te vinden!

Vandaag hebben Erika en Simone twee prachtige reclamedoeken opgehangen. Wanneer je over de Schieweg rijdt is WAUS niet meer te missen

26 september 2018

De herfst is begonnen!

De dagen worden weer korter en de avonden weer langer. Het wordt weer de tijd van,  gezellig kaarsjes branden. En laten de meiden van WAUS nu net hele leuke nieuwe kandelaars hebben gevonden. Sommige kandelaars hebben zelf een ouderwetse bakelieten voet.    

18  september 2018

Simone heeft iets met knoopjes...

Dit keer gaat het niet om een nieuwe aanwinst, maar om de verzameling knoopjes die we inmiddels in the house hebben. Simone heeft de stoute schoenen aangetrokken en is de grote knopendozen die we hebben staan, gaan uitzoeken. Ze heeft allemaal zakjes gemaakt met ongeveer dezelfde knoopjes. Dus ben je opzoek naar knoopjes kom eens langs. We hebben vast er iets tussen zitten wat je zoekt. 

Tijdens het uitzoeken van de knopen kreeg Simone een heel creatief idee! het resultaat zie je hieronder...